Hee allemaal!
Ik ben Shirley van den Berg, 16 jaar oud en een van de jongeren die meegaat met de Rwandareis. Ik ben een meisje die ervan houdt om bij haar vrienden en familie te zijn, maar ook om me bezig te houden met kickboks. Voor de rest probeer ik mensen zoveel mogelijk te helpen waar dat kan, en dit is ook precies de reden waarom ik me heb opgegeven voor deze reis.
Ik ben bij deze reis terechtgekomen via Lieke, mijn beste vriendin, zij vertelde mij namelijk dat er een reis vanuit haar kerk werd georganiseerd die naar Rwanda ging en wij waren allebei gelijk heel enthausiast!
Ik zit zelf niet in de gereformeerde kerk, maar in de hervormde kerk in Sliedrecht, ondanks dat voelde ik me bijeenkomsten al heel welkom in de groep. We gaan natuurlijk zo hard mogelijk ons best doen om een heleboel sponsorgeld op te halen voor het project in Rwanda, daarvoor hebben wij hele leuke acties bedacht die jullie binnenkort voorbij kunnen zien komen! Ik heb heel veel zin om er met z’n allen een hele leuke tijd met hele mooie herinneringen van te gaan maken.