Spring in the fairTalent zoekt bieder
Tijdens de fair is er ook een Talentenveiling van 11.30 – 12.30 en omdat iedereen talenten heeft, kunnen we allemaal mee doen!
De talenten die ingezet worden, worden aan de hoogste bieder verkocht.
Kom in actie en biedt uw talent aan op het bord in de Voorhof, hier hangt ook een lijstje met voorbeelden, zoals fietsband plakken, avondje oppassen, een dinertje en ………..
Meer informatie bij: Conny Middelkoop (connymiddelkoop@gmail.com).

De fair
In allerlei kraampjes is er echt voor iedereen wat leuks te vinden en wat lekkers te eten. Speciaal voor de kinderen zijn veel boekjes, puzzeltjes en speelgoed uit te zoeken. Je kan worden geschminkt, je kunt je haar in laten vlechten, touwtje springen, raden hoeveel lekkers er in een snoeppot zit, een Rwanda kleurplaat kleuren en natuurlijk meedoen met de sponsorloop.
Voor de groteren zijn er allerlei leuke hebbedingetjes zoals hangvaasje met bloemetje, kaarten, kunst en boeken over kunst, puzzels, boeken, voorjaars bloemstukjes, touwtje springen en lekkere versnaperingen voor bij de koffie.
Vooral onze rode of witte wijn in geschenkverpakking niet vergeten mee te nemen; een prachtig alternatief voor een bloemetje en altijd op voorraad te houden.

En bent u moe van al de activiteiten maak dan gebruik van ons restaurant,
We verkopen broodjes hamburger, pannenkoeken, soep en natuurlijk koffie,thee en frisdrank.

Tot slot
Wij hopen natuurlijk op een mooie opbrengst, maar ook op veel gezelligheid en support door familie en bekenden. We zullen ook zorgen voor een mooie lentesfeer binnen en buiten in de kerk, dus doe mee, of moedig aan! Laat zien hoe sportief jij bent en kom in beweging! Alvast heel erg bedankt voor je steun!