Hoe werkt de sponsorloop?
Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, moet je sponsors (ouders, familie, vrienden, buren, kennissen etc.) zoeken. Zij kunnen jou per rondje of voor een vast bedrag steunen. Vul de gegevens van jouw sponsors in op het sponsorformulier.

Klik hier om het sponsorformulier te downloaden.

Op zaterdagochtend 16 april lever je uiterlijk om 10.00 uur het sponsorformulier in bij de organisatie en krijg je een stempelkaart. Om 10.15 uur doen we een gezamenlijke warming-up. Om 10.30 uur gaan we van start. Na het startsein heb je maximaal 45 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Een rondje is ongeveer 400 meter en gaat rondom onze kerk via de Oranjestraat en Dr. Langeveldplein. Je mag lopen, wandelen, rennen, alleen of samen; wat je maar wilt, je hoeft dus niet de hele tijd te rennen. Na elke ronde krijg je een stempel op je kaart. De stempelkaart is het bewijs hoeveel rondjes je hebt gelopen.

Na afloop geven wij je jouw sponsorlijst weer terug met hierop het aantal rondjes wat je hebt gelopen. Hiermee kun je het toegezegde geld ophalen. Het bedrag dat je bij elkaar hebt gelopen, kun je tot uiterlijk 12 mei inleveren. Bij het inleveren van de stempelkaart ontvang je van ons informatie over waar en hoe je het geld kunt overmaken.