Kerstkaartenactie

Van 6 tot en met 23 december kunt u bij ons uw kerstkaarten voor € 0,60 per stuk inleveren. Dit is een goede deal aangezien kerstpostzegels € 0,64 per stuk kosten (er hoeven dus geen postzegels op de enveloppen te worden geplakt!). De kerstpost wordt door de jongeren die meegaan met de Rwandareis bezorgd in de periode van 11 t/m 24 december. Alle kaarten die wij uiterlijk woensdagmorgen 23 december om 10.00 uur in ons bezit hebben, worden nog voor de kerst bezorgd. Daarna kunt u uw kerstgroeten tot en met 27 december nog bij ons inleveren, maar al deze kaarten worden pas op 28 december bezorgd, tevens de laatste dag van deze actie.

Let op: de kaarten worden alleen in Sliedrecht, Wijngaarden en Papendrecht bezorgd met de postcodes:3351 – 3356 = Papendrecht en 3361 – 3366 = Sliedrecht en Wijngaarden. Op andere postcodes wordt dus niet bezorgd.

Het geld voor de bezorging van de kaarten (0,60 cent per kaart) kunt u contant in een aparte envelop bijvoegen (graag duidelijk naam, adres en aantal kaarten vermelden) bij de kerstkaarten, die u afgeeft. Overmaken kan ook op ons bankrekeningnummer, graag dit vermelden bij het afgeven van de kaarten. U ontvangt dan een kwitantie van ons.

Er wordt door ervaren mensen toegezien op de juiste afhandeling van uw post. Voor grotere aantallen (meer dan 50 stuks) kerst-nieuwjaarskaarten of -brieven kunt u contact opnemen met ons: info@rwandareis.bijlsma.it. Jongeren zullen die dan bij u of uw bedrijf ophalen.

Naast het inzamelpunt in de Gereformeerde Kerk (Middeldiepstraat 6, tijdens openingstijden) kunnen de kaarten, ook op de volgende adressen worden ingeleverd:

  • Westwijk: Prickwaert 63 – 3363 BA, Sliedrecht
  • Centrum: Merwestraat 60 – 3361 HM, Sliedrecht –  Joost Schelling
  • Oostwijk: Kraal 33 – 3362 WE, Sliedrecht
  • Dijk: Baanhoek 303 en Baanhoek 69 – Rita Verboom
  • Papendrecht: J.J. Vorrinkstraat 4 – 3354 AM

Mocht u bijvoorbeeld al wijn en/of kerstboodschappen hebben besteld, dan is het ook mogelijk om de kaarten mee te geven aan de bezorger op zaterdag 19 december of die dag af te geven in de kerk.

Alvast heel hartelijk dank voor uw kerstpost en daarmee uw bijdrage aan onze reis.